Siden indeklimakortets begyndelse i december 2014 har vi arbejdet for at forbedre indeklimaet i de danske hjem og andre steder, hvor vi mennesker befinder os. Vi ønsker, at trivsel skal være i højsæde ved at gøre opmærksom på betydningen af et godt indeklima. Indeklimakortet har til hensigt, at ændre vores adfærd om at huske at lufte ud.

Indeklimakortet henvender sig til alle, der har en bolig og interesserer sig for et sundt indeklima. Langt de fleste opholder sig indendørs i størstedelen af døgnet. Derfor er det vigtigt at kontrollere, om indeklimaet er optimalt. Et usundt indeklima kan have indvirkning på såvel helbredets som boligens ve og vel.

Vores mission er, at ændre folks adfærdsvaner i form af at de lufter bedre ud. Bedre udluftningsvaner vil skabe et sundere indeklima, som vil give både sundhedsmæssig og økonomisk gevinst. For at opnå dette arbejder vi blandt andet sammen med boligselskaber og private virksomheder, som alle har det formål, at vi skal trives og have tryghed i vores boliger og på arbejdspladser.


Stine

Berit

Markedsøkonom, HD 2. Del.

Brænder for at udvikle produkter, som på simpelvis kan hjælpe folk til bedre sundhed, økonomi eller bolig.

Kontakt: stine@tjekditindeklima.dk

Industriel designer. Har været selvstændig i 34 år med hovedvægt på indkøb og import.

Synes det er rigtig sjovt og spændende at udvikle og finde produkter, der gør gavn og forskel i folks hverdag.

Kontakt: mail@tjekditindeklima.dk

©2024 Copyright Tjekditindeklima ApS
Website af: Kontrast CPH
Handelsbetingelser & persondatapolitik