Presse

Du kan altid kontakte Tjekditindeklima, hvis du har spørgsmål til indeklimakortet eller vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Nyheder

Gør noget godt for dit indeklima

10-06-2016
Vores indeklima har stor betydning for vores velbefindende. Med et indeklimakort er du godt hjulpet på vej til et bedre indeklima – til gavn for alle der opholder sig i boligen.
Læs mere

Til kamp mod skimmelsvamp med plastickort

19-02-2015
Indeklima: En lille hvid firkant af plastic på størrelse med et dankort. Sådan ser det nyeste våben i kampen for et godt indeklima ud, som Boligselskabet AKB København nu lancerer og gør det nemt for beboerne at teste deres indeklima.
Læs mere

DR P4 København indslag

05-02-2015
Vi har her til morgen fortalt om et simpelt lille kort, der kan vise sig at være en vigtig brik i kampen mod fugt og skimmelsvamp i lejligheder. Boligselskabet AKB, København er ved at dele kortet ud til 9000 lejemål - og så kan beboerne se, om det er på tide at åbne et vindue.
Læs mere

Et lille kort afslører om du har fugt i boligen

05-02-2015
Et simpelt lille kort kan vise sig at være en vigtig brik i kampen mod fugt og skimmelsvamp i din bolig.
Læs mere

God effekt af indeklimakort

27-01-2016
Lille plastikkort skaber opmærksomhed om temperatur og fugtighed i boligen og er videreudviklet i en version 2.0.
Læs mere

Nyt plastickort skal skabe bedre indeklima

28-01-2015
En lille hvid firkant af plastic på størrelse med et kreditkort. Det er AKB, Københavns nyeste våben i kampen for et godt indeklima. Kortet kan måle luftfugtighed og temperatur - to forhold der er afgørende for at skabe et godt indeklima.
Læs mere

Plastickort hjælper mod skimmelsvamp

Ved første øjekast ligner det et kreditkort. Men i stedet er det en fiks, lille måler, der kan hjælpe beboerne i boligselskabet AKB, Københavns afdelinger med at holde styr på indeklimaet.
Læs mere

Et simpelt indeklimakort hjælper med at holde dig og din bolig sund

Vinterens kølige brise kan nærmest fornemmes indefra. Radiatorerne er skruet op, og når man hviler sig på sofaen under et tæppe med en varm kop te, er vinteren jo dejlig. Bare tanken om at skulle åbne vinduerne, gør næsten kroppen kold. Og der er vel ikke grund til at lukke al den kolde luft ind. Men kender du din boligs indeklima?
Læs mere

Til kamp mod skimmelsvamp med lille plastickort

Boligselskabet AKB, København lancerer et lille plastickort, som gør det nemt for beboerne at teste deres indeklima.
Læs mere
©2024 Copyright Tjekditindeklima ApS
Website af: Kontrast CPH
Handelsbetingelser & persondatapolitik