Vores samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere får ofte specialdesignet deres indeklimakort, så deres kunder får et indeklimakort med firmaets logo. Fx har vores samarbejdspartner Tryg fået specialdesignet deres indeklimakort med eget logo, som de bruger i forbindelse med oplysning om et sundt indeklima til deres kunder. Kontakt os her hvis du vil høre mere om et partnersamarbejde.

Salling Group

Indeklimakortet forhandles via Bilka butikkerne.

Dansk Radon Analyse

“Indeklimakortet er et rigtig godt redskab i en tid, hvor vi har stor fokus på vores indeklima og sundhed. Kortet kan afhjælpe simple indeklimaproblematikker ved at hjælpe beboerne med en adfærdsændring ift. udluftning, brug og opvarmning. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Tjekditindeklima og vores kontaktperson Stine Sarah Spannow, som altid er behjælpelig og yder en fantastisk service”

Tryg

”Indeklimakortet er en anderledes måde at tænke forebyggelse på, og vi er glade for at kunne tilbyde kortet til vores kunder.”

AKB

”For at sikre vores beboere et optimalt indeklima hentede vi idéen med indeklimakort hjem fra Tyskland. Da vi skulle have hjælp til at sætte det i produktion, kontaktede vi Stine, som vi i forvejen havde et rigtig godt samarbejde med. Stine fik hurtigt sat kortet i produktion, og det har været en kæmpe succes. AKB, København har delt dem ud til alle godt 9000 lejemål sammen med oplysningsmateriale, og alle nye beboere får fremover kortet. Meldingen fra driftspersonalet er, at kortet gør en stor forskel. Det har også en pædagogisk effekt i samtalen mellem beboere og ansatte, når de skal vejlede i spørgsmål om indeklima.”

Indeklimakort med eget logo

Vores samarbejdspartnere er glade for de specialdesignede indeklimakort, hvor de har mulighed for at få eget logo på kortet. Her er et udvalg af de specialdesignede indeklimakort, som vi allerede har leveret.

AKB

Trivsel hos beboere AKB bruger indeklimakortet som hjælp til at gøre noget godt for deres beboere og bygninger.

FA09

Nemt at tjekke indeklimaet Indeklimakortet er nemt og intuitivt at forstå, uanset hvilket sprog man taler.

AAB

Hold øje med fugt og mug Med indeklimakortet giver AAB deres beboere en hjælpende hånd til at holde styr på fugten i deres boliger, så de undgår mug og svamp.

FSB

Undgå høj luftfugtighed Hos FSB er indeklimakortet en god hjælp til at undgå at luftfugtigheden, i beboernes boliger, bliver for høj.

DAB

Gode udluftningsvaner DAB benytter indeklimakortet til at skabe gode vaner hos deres beboere og som hjælp til adfærdsændring hos beboerne.

DRA

Partikler, radon og indeklima Indeklimakortet hjælper med at huske folk på, at der skal luftes ud, hvilket også er vigtigt i forbindelse med radonnedfald og partikler.

Nykredit

Udluftning og ventilation God udluftning og ventilation i boligen er vigtig for at bevare et sundt indeklima. Nykredit bruger indeklimakortet til at vise, om der er for fugtigt.

Tryg

Sundt indeklima med Tryg Indeklimakortet bruges til at oplyse og informere Trygs kunder, om hvordan de får et sundere indeklima i deres boliger.
©2024 Copyright Tjekditindeklima ApS
Website af: Kontrast CPH
Handelsbetingelser & persondatapolitik